Projectinrichting

Hulp nodig bij uw projectinrichting? Kantoren, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen… Van Keulen Belgium verzorgt de projectinrichting voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. De gemene deler? Maatwerk, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dankzij onze jarenlange ervaring met de inrichting van projecten weet u bij Van Keulen Belgium precies waar u aan toe bent.

Bij een projectinrichting heeft u meestal te maken met veel verschillende partijen, zoals de architect, de aannemer, de gebruikers en de toezichthouders. Wij zijn u graag van dienst met de interieurbouw en de montage en werken nauw samen met alle betrokken partijen. Desgewenst voeren wij zelfs volledig de regie over uw project (turnkey).

Korte lijnen, heldere communicatie

Van Keulen Interieurbouw is een familiebedrijf met een historie van meer dan 70 jaar. Projectinrichting is één van onze specialisaties. Wij weten hoe belangrijk het is dat u er kan op vertrouwen dat alle interieurelementen op tijd klaar zijn en dat uw project op de afgesproken datum wordt opgeleverd. U heeft bij ons daarom altijd een vaste contactpersoon, die het aanspreekpunt is voor al uw vragen en opmerkingen. Binnen onze organisatie zijn de lijnen kort, zodat u nooit lang hoeft te wachten op antwoord.

Kiest u voor een turnkey-oplossing, dan nemen wij de projectverantwoordelijkheid volledig van u over. Wij zorgen voor de coördinatie tussen alle betrokken partijen en leveranciers en houden u steeds op de hoogte van de voortgang van uw project.

Alles voor uw projectinrichting

Een van onze motto’s is: wij maken uw wensen tot in detail waar. En dat is geen loze belofte. Met onze moderne productiefaciliteiten produceren wij alle interieur-onderdelen op maat voor u. Van baliemeubel tot archiefkast, van kapstokken voor de garderobe tot tafels voor de presentatieruimtes. De mogelijkheden zijn letterlijk onbeperkt. De keuze is aan u.

Wilt u meer weten over projectinrichting door Van Keulen Belgium? Neem dan nu contact op. Onze adviseurs vertellen u graag alles over alle opties voor de inrichting van uw project.

Bekijk ook andere referenties in deze branche

Bekijk alle referenties

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.