17 december 2021

Ombouw Vomar

Toen bekend werd dat de supermarkt formule Deen werd verkocht en 23 winkels werden overgenomen door Vomar, gingen bij Van Keulen alle alarmbellen af.

Toen ook bekend werd in welk tijdsbestek ze dit wilden doen, werd er heel snel een plan de campagne gemaakt.

 

Maar zelfs een goed plan kan anders gaan lopen. Als leveranciers niet op tijd kunnen leveren en als de grondstoffen één voor één opraken kan dit behoorlijk stressvol zijn.

 

Gelukkig hadden we een goed werkvoorbereidings-team en konden Marco en Lucien dagelijks alle partijen aansturen over wat het eerst en wat het laatst naar de winkels moest. Ook voor onze projectleiders was elke winkel een flinke klus, maar daar hebben ze zich perfect doorheen geslagen.

 

Het is niet te beschrijven wat er in die 12 weken is geproduceerd door de diverse afdelingen in Nijverdal en Tynaarlo. Vaak kregen we het net op tijd in de winkel, maar ging elke winkel wel open met alles wat er in de hoofdorder stond.

 

Ook de spuiterij(en) maakten overuren en daar liepen s ’avonds en op zaterdag regelmatig werknemers die normaal op kantoor zitten (Soms zelfs met het witte overhemd nog aan J).

 

Hierbij wil ik graag iedereen binnen Van Keulen bedanken die een steentje heeft bijgedragen aan de ombouw, dit was nooit gelukt zonder de inzet en flexibiliteit die iedereen heeft getoond.

 

Allemaal bedankt en een prettige en zeer verdiende vakantie gewenst en goed 2022.

 

Roland Kleinjan.

Meer weten over dit artikel? Neem dan contact op.