Museuminrichting

Het moderne museum is veel meer dan een tentoonstellingsruimte. Elk museum is uniek en dat vraagt om een slimme aanpak bij uw museuminrichting. Moderne musea vertellen hun verhaal op vele manieren. Het klassieke ‘schilderij aan de muur’ bestaat natuurlijk nog steeds. Maar musea vertellen hun verhaal ook door middel van – bijvoorbeeld – beeld en geluid, interactieve software, bezoekersparticipatie en kinderactiviteiten. Museuminrichting gaat dan ook veel verder dan het uitkiezen van de juiste vitrinekasten en tentoonstellingstafels.

Magista, onderdeel van Van Keulen Interieurbouw, is gespecialiseerd in de inrichting van musea, depots en archieven. Magista biedt u de expertise en de ervaring die u nodig hebt en realiseert oplossingen voor opdrachtgevers in landen binnen en buiten Europa. Van speciale opbergsystemen in de depots voor natte collecties tot stofvrije depotkasten en hangende of vlak liggende textielcollecties.

Museuminrichting gericht op uw bezoekers

Een goede museuminrichting levert een cruciale bijdrage aan de beleving van uw bezoekers. Wij denken graag met u mee over de beste manieren om uw bezoekers een inspirerende museumervaring te bieden. Magista is gewend om mee te draaien in grote inrichtingsprojecten. Projectleiding vanuit Magista is bij ons een vanzelfsprekendheid.

Wij produceren alles op maat. Dankzij de modernste productiefaciliteiten zijn wij in staat om vrijwel alle materialen te verwerken: hout, glas, kunststof, metaal, plaat- en draadmaterialen. Ook op het gebied van kleurstelling en vormgeving zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Wat uw ontwerpers bedenken, kunnen wij maken. Uitgangspunt is altijd de beste oplossing voor het betreffende object.

Oftewel: passieve conservering op hoog en efficiënt niveau.

Alles onder een dak

Van Keulen Interieurbouw is de one-stop-shop voor de inrichting van uw museum. Van schilderijrek tot receptiebalie, van displaytafel tot koffiecorner. Dankzij onze jarenlange ervaring met de inrichting van musea, bibliotheken, horecagelegenheden en kantoren, komt u bij Van Keulen Interieurbouw nooit voor verrassingen te staan. Afspraak is afspraak. Wij leveren op tijd en conform specificaties.

Wij helpen u graag om uw bezoekers een optimale museumervaring te bezorgen. Wilt u meer weten over museuminrichting van Magista binnen Van Keulen Interieurbouw? Neem dan nu contact op met een van onze adviseurs. Zij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Neem contact op

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.