ANWB winkels

Branche Winkelinrichting
Plaats Diverse locaties
Klant ANWB

Na een succesvolle testfase van ruim een jaar met de ANWB-winkels in Rijswijk, Hilversum en Nieuwegein hebben 25 ANWB-winkels in twee maanden tijd een metamorfose ondergaan op basis van een nieuw winkelconcept van wat Linda Keijzer, directeur ANWB Retail, ‘Totaal Retail’ noemt.

Totaal Retail heeft als doel om de klant zo goed mogelijk te helpen of dat nu via online, ons contact center, smartphone of de winkel is. Voor de transformatie naar Totaal Retail heeft ANWB Retail de website/webshop, het contact center en de winkels geïntegreerd. De nieuwe ANWB-winkel is nu de seizoenswinkel waarbij men goed voorbereid en zonder zorgen op pad kan gaan in ieder seizoen.

“De metamorfose van de 25 ANWB-winkels verloopt soepel en conform planning mede dankzij de medewerkers van Van Keulen Interieurbouw.“

Linda Keijzer, directeur ANWB Retail

Van Keulen Interieurbouw maakt en plaatst voor de om te bouwen ANWB-winkels het complete winkelinterieur. Omdat ANWB de winkelverbouwingen in relatief korte tijd wilde uitvoeren, heeft Van Keulen Interieurbouw slechts 2,5 dag per winkel om het complete interieur te plaatsen. Om dit te kunnen bewerkstelligen is in de voorbereidingsfase door de accountmanager van Van Keulen, ANWB Formule Management en de projectleider veel tijd gestoken in het ontwikkelen van alle interieuronderdelen. ANWB wilde geen concessies doen aan de uitstraling van het interieur, maar het snel kunnen plaatsen op de winkelvloer was een essentieel punt. Van Keulen Interieurbouw heeft in dit traject zeer oplossingsgericht meegedacht en voorstellen gedaan om de kwaliteit te verbeteren en de plaatsingstijd te verkorten. En dit alles met behoud van de focus op kosten.

Ombouwen van winkels is teamwerk, waarbij een goede afstemming met elkaar belangrijk is. Van Keulen Interieurbouw is hierin proactief en verzoekt ANWB regelmatig om afstemming bij onduidelijkheden. En natuurlijk zijn er bij verbouwingen ook hobbels op de weg. Panden blijken, bijvoorbeeld na het verwijderen van de oude elementen, er in de praktijk toch iets anders te zien. Ook dan handelt Van Keulen Interieurbouw accuraat waardoor snel geschakeld kan worden.

De uitrol is een grote operatie met gemiddeld drie winkelopeningen per week. De metamorfose van de 25 ANWB-winkels verloopt soepel en conform planning mede dankzij de medewerkers van Van Keulen Interieurbouw. De ANWB-winkels zien er bij opening allemaal fantastisch uit!

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.