ANWB Retail

Branche Einzelhandel
Ort Leidsche Rijn
Kunde ANWB Retail

Binnen de jarenlange samenwerking met ANWB Retail zijn we inmiddels bezig met de uitrol van het tweede winkelconcept. In 2013 vond de eerste ombouw van alle winkels plaats. Hedendaags houden we ons bezig met de winkel ombouwen naar het allernieuwste ANWB concept. Dit laatste concept staat met name in het teken van duurzaamheid.

De projecten lopen wederom voorspoedig. Een belangrijke factor is hierbij de reële voorbereidingstijd tot de uiteindelijke uitvoering op locatie. Dit zorgt voor een algehele fijne samenwerking met ANWB.

We spraken met Miguel van Bussel, Formulemanager ANWB Retail: “Al jarenlang werken we bij ANWB Retail samen met Van Keulen Interieurbouw. Dat is niet alleen omdat zij hun vak goed verstaan en gewoon goede interieurbouwers zijn. Dat is ook omdat zij meer toegevoegde waarde bieden dan alleen dat”.

“Ze doen wat ze zeggen.“

Miguel van Bussel, Formulemanager ANWB Retail

Betrouwbare partner

“Voor ons is de basis van de meerwaarde van Van Keulen Interieurbouw de betrouwbaarheid: ze doen wat ze zeggen. Met daarnaast ook creativiteit: ze denken mee met complexe vraagstukken. En tot slot hun no-nonsense mentaliteit: gewoon aanpakken. Natuurlijk gaat er wel eens iets mis, maar dan zijn zij een partner die niet zoekt naar excuses, maar oplossingen”.

 

Haben Sie auch ein anspruchsvolles Projekt? Dann setzen Sie sich bitte mit uns in Verbindung. Wir helfen Ihnen gerne weiter.

*“ zeigt erforderliche Felder an

Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.