KimVenhorst-3-profile-aspect-ratio-48-48Advies aanvragen

Social return

Van oudsher heeft Van Keulen Interieurbouw de naam een sociaal bedrijf te zijn. Werknemers zijn bij ons geen nummers, maar mensen van vlees en bloed. Ongeacht afkomst, geslacht, leeftijd, niveau en functie. Wij doen het samen!

Social duurzaamheid

Wat wij leveren aan onze klanten, is niet het product van een eenling, maar het fantastische resultaat van intensieve samenwerking tussen collega’s op verschillende plekken binnen de organisatie.

Ons doel is dat medewerkers een leven lang met plezier bij Van Keulen Interieurbouw werken. Dat betekent dat we veel tijd en energie steken in het begeleiden van mensen op de werkvloer. Als een medewerker, om welke reden dan ook, op zijn werkplek niet tot zijn recht komt, dan zetten we alles op alles om een andere passende functie binnen het bedrijf te vinden. Bij ziekte of arbeidsbeperkende omstandigheden lukt het ons vaak goed om een vervangende functie te vinden. We hebben oog voor onze mensen en stimuleren opleidingstrajecten om successen mogelijk te maken. Heb je talent? Bij ons ben je welkom, ook als je 60+ bent, in een Wajong traject zit of een afstand tot de arbeidsmarkt hebt.

UIL Award van het UWV

In oktober 2023 mocht Van Keulen Interieurbouw de UIL Award van UWV in ontvangst nemen als winnaar van de categorie Social Return on Investment. Dat betekent dat Van Keulen Interieurbouw zich onderscheidt met de aanpak om arbeidsparticipatie te stimuleren en meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geloven dat als je het beste in mensen naar boven haalt, succes voor beide partijen daar een gevolg van is.

Jongeren in de techniek

Wij zetten ons in om jongeren te enthousiasmeren voor techniek. Als Erkend Leerbedrijf leiden we jaarlijks jongeren op tot bijvoorbeeld meubelmaker of lasser in BOL en BBL trajecten. We organiseren tientallen rondleidingen per jaar voor scholieren en studenten en doen mee met de jaarlijkse Techniekdag in de gemeente Hellendoorn.

Voor Van Keulen Interieurbouw zijn de mensen ons meest dierbaar. We streven dan ook niet naar de hoogste winst, maar investeren wat we verdienen terug in het bedrijf, waarmee we continuïteit waarborgen voor het bedrijf, het personeel en onze klanten.

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.