KimVenhorst-3-profile-aspect-ratio-48-48Advies aanvragen

Ontwerp

Wekelijks realiseren wij tot wel 20 projecten voor kantoren, winkels, overheid, bibliotheken, musea, hospitality en zorginstellingen. Van Keulen Interieurbouw is gespecialiseerd in maatwerk én het produceren in grote series. Dat maakt ons ook tot gewaardeerd  toeleverancier van collega interieurbouwers en andere productiebedrijven. Lees hier meer over wat we u te bieden hebben.

Nieuw ontwerp

Heeft u voor uw interieurontwerp al een idee? Of nog niet? In beide situaties helpen wij u graag verder. Van Keulen Interieurbouw beschikt over een team van creatieve én industrieel ontwerpers. Samen zorgen zij ervoor dat er niet alleen een prachtig ontwerp ontstaat, maar dat dit ook praktisch toepasbaar is. Naast een mooi ontwerp, wordt er dus ook nagedacht over het (her)gebruik van  materialen, duurzame verbindingen en details die montage en gebruik vereenvoudigen.

Aangeleverd ontwerp

We werken samen met een uitgebreid netwerk van ontwerpbureaus die ons vragen het ontwerp voor hun klanten te realiseren. We verdiepen ons in het ontwerp, overleggen om zeker te zijn dat we alle details correct interpreteren en zorgen ervoor dat het ontwerp precies volgens alle eisen en wensen wordt uitgevoerd.

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.