KimVenhorst-3-profile-aspect-ratio-48-48Advies aanvragen

Werkwijze

Wanneer u een opdracht uitbesteedt bij Van Keulen, behoudt u gedurende het proces zelf de volledige controle. Wij informeren u, geven u inzicht in ons proces, u ontvangt tekeningen en begrotingen ter goedkeuring en wij overleggen waar nodig. Dit verzekert u ervan dat u er zorgeloos op kunt vertrouwen dat uw interieur naar wens wordt geproduceerd en op de afgesproken tijd wordt gemonteerd.

In goede handen

Bij Van Keulen werkt u met zeer ervaren vakmensen, die continu met u meedenken en u gedurende het project adviseren over de beste oplossing.  Het verloop onder het personeel van ons familiebedrijf is laag, hun commitment voor de beste kwaliteit zeer hoog. Onze mensen zijn ons dierbaar en we zorgen dan ook goed voor hen. Naast de gedrevenheid om geweldige projecten te realiseren voor onze klanten is dit wellicht de reden dat vele collega’s tot aan hun pensioen bij ons familiebedrijf blijven werken.
Flexibiliteit, meedenken, snel schakelen en korte lijnen zijn onderdeel van ons DNA.

Ontwerp en Engineering

Onze ontwerp- en engineeringsafdeling vertaalt uw wensen naar een goed ontwerp en een maakbaar functioneel product, waarbij kwaliteit en uitstraling uiteraard centraal staan. Regelmatig werken we samen met creatieve ontwerpbureaus, maar vaak ook werken we rechtstreeks met onze opdrachtgevers. Bij Van Keulen Interieurbouw zijn we ervan overtuigd we dat de beste oplossing nooit vanuit één invalshoek kan komen. Dat betekent dat we grondig kijken naar alle mogelijkheden die we met diverse materialen kunnen realiseren. Hieruit wordt vervolgens de beste oplossing samengesteld, die naadloos aansluit op uw persoonlijke wensen. We kijken ook graag met u naar de mogelijkheden voor hergebruik van uw huidige materialen. Dit levert voor u vaak een kostenbesparing op en is minder belastend voor het milieu. Het definitieve ontwerp werken we uit in ons 3D tekenprogramma IronCAD.

Geavanceerde calculatie

Zodra u het ontwerp heeft goedgekeurd, gaat onze afdeling calculatie aan de slag. Met een geavanceerde rekenmethode, die direct gekoppeld is aan de software van ons machinepark, berekenen wij voor u de meest gunstige prijs. De software zorgt er voor dat er automatisch gerekend wordt met de meest optimale ‘nesting’. Dit betekent dat er zo min mogelijk snijverlies ontstaat en we hiermee het maximale uit het materiaal halen. Naast het directe financiële voordeel voor u als klant, levert besparing van materiaal natuurlijk ook voordelen op het gebied van duurzaamheid.

Efficiënte productie

Nadat u akkoord heeft gegeven op de offerte, nemen we uw opdracht in productie. Een interieurontwerp bestaat vaak uit verschillende componenten, zoals hout, metaal en kunststof. We hebben 85.000 vierkante meter productieruimte tot onze beschikking. Bij Van Keulen Interieurbouw bevindt het volledige productieproces zich onder één dak. Dit geldt voor hout-, metaal- en kunststofproducten, inclusief spuitwerk en allerlei andere bewerkingen. Dit voorkomt vertragingen in het productieproces en levert u prijsvoordeel op omdat er geen overbodige transportbewegingen en marges aan derden hoeven te worden betaald.

Transport en montage

Wij beschikken over een groot wagenpark, waardoor we grotendeels zelf zorgdragen voor alle leveringen. Hiermee garanderen wij dat de leveringen voor uw project op tijd zijn. Naast het feit dat we zelf kwalitatief hoogwaardige transportmiddelen hebben, werken wij ook nauw samen met vaste, professionele transporteurs voor nog grotere flexibiliteit en betrouwbaarheid voor onze klanten.

Ons montageteam, bestaande uit 80 vakmensen, plaatst en installeert alle interieurelementen op de projecten. Daarnaast werken we ook al jaren succesvol samen met gerenommeerde montagebedrijven, die dezelfde klantgerichte en flexibele manier van werken hebben als Van Keulen Interieurbouw.  Hierdoor hebben we de beschikking over in totaal 200 monteurs, waardoor we in korte tijd grote projecten kunnen realiseren.

Tijdens de montage is de projectleider altijd in dienst bij Van Keulen Interieurbouw, om direct te kunnen anticiperen op onverwachte uitdagingen. Als er iets misgaat, gaan we niet op zoek naar de schuldige, maar naar de oplossing zodat uw project alsnog op de afgesproken dag gereed is.

We hechten veel waarde aan korte lijnen en glasheldere communicatie. Op die manier houden wij gegarandeerd grip op uw project. Wanneer alles gereed is, lopen we samen met u het project na om te controleren of we alles naar wens hebben uitgevoerd. Na ieder project staan álle puntjes op de i.

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.