Kantoren

Bij kantoorinrichting gaat het om veel meer dan de juiste bureaus en bureaustoelen. Als u een nieuw kantoor inricht of een bestaand kantoor herinricht, houdt u uiteraard rekening met de eisen op het gebied van arbeidsomstandigheden. Maar het is ook belangrijk dat de ruimte op een slimme manier wordt ingedeeld en dat uw medewerkers zich prettig voelen in de kantoorruimte. Het juiste gebruik van kleuren en verlichting kan bijvoorbeeld een positieve invloed hebben op de werksfeer.

Van Keulen Interieurbouw is een expert op dit gebied en heeft de kantoorinrichting verzorgd voor vele verschillende opdrachtgevers. Wij zijn gewend om nauw samen te werken met architecten en projectontwikkelaars. Als u dat wilt, verzorgen wij zelfs de complete coördinatie van de (her)inrichting van uw kantoor.

Kantoorinrichting voor de 21e eeuw

De arbeidsmarkt is doorlopend in beweging. Thuiswerken en werken in deeltijd zijn al lang niet meer uitzonderlijk. Bij de inrichting van uw kantoor houdt u daar natuurlijk rekening mee. Wij helpen u graag om uw kantoorruimte optimaal af te stemmen op de behoeften van uw bedrijf en uw medewerkers. Hierbij kunt u denken aan speciale werkplekken voor deeltijdwerkers. Of lockers voor de laptops en mobiele telefoons als u werkt met flexplekken. Of een fitnessruimte om uw werknemers in conditie te houden.

Maatwerk is standaard bij Van Keulen Interieurbouw. Wat is er mogelijk voor uw kantoor? Dat wordt eigenlijk alleen beperkt door uw eigen fantasie – of die van uw ontwerpers. Omdat wij alles zelf produceren, is de keuze letterlijk eindeloos.

Alvast een kijkje nemen in uw nieuwe kantoor?

Het is soms lastig om een gevoel te krijgen bij de nieuwe inrichting van een kantoor. Wij geven u daarom graag de mogelijkheid om een virtueel kijkje te nemen. Met behulp van geavanceerde software maken wij een 3D-model van het ontwerp van uw nieuwe kantoor, zodat u met eigen ogen kunt kijken hoe het eindresultaat eruit zal zien.

Wilt u meer weten over kantoorinrichting door Van Keulen Interieurbouw? Neem dan nu contact op. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor uw kantoor.

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.