KimVenhorst-3-profile-aspect-ratio-48-48Advies aanvragen

Hospitality & Leisure

Een juiste horeca-inrichting van uw hotel, café of restaurant zorgt voor een ambiance waarin uw gasten zich op hun gemak voelen. In de horeca draait het namelijk om gastvrijheid, sfeer en natuurlijk om lekker eten en drinken. De horeca-inrichting is daarnaast de manier waarop uw eetgelegenheid zich onderscheidt van de concurrentie. Als u overweegt om uw horecagelegenheid opnieuw in te richten, is het belangrijk om goed na te gaan wat uw publiek is, zodat u de stijl van de inrichting hierop kunt afstemmen.

Van Keulen Interieurbouw biedt alles wat u nodig hebt om uw horecagelegenheid helemaal naar uw eigen smaak in te richten. Niet alleen voor ‘reguliere’ hotels, cafés en restaurants, maar ook voor bijvoorbeeld bedrijfsrestaurants, kantines en snackbars.

Wij maken wat u bedenkt

Heeft u speciale wensen voor uw horeca-inrichting? In onze state-of-the-art productieafdeling bouwen wij alles op maat. Het enige dat we nodig hebben, is een ontwerp – en zelfs dat kunnen we voor u doen. U bepaalt zelf de vorm, de kleur en de gebruikte materialen.

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke interieur-elementen en u hebt een grote keus in accessoires. Zo leveren wij niet alleen complete barmeubels en tapkasten, maar ook bijvoorbeeld wijnrekken, buffettafels en kassameubels. Uiteraard voldoen onze producten voor uw horeca-inrichting aan alle eisen op het gebied van arbeidsomstandigheden, duurzaamheid en brandveiligheid.

Bij de realisatie van uw interieur werken wij graag samen met uw architect, ontwerper en aannemer.

Horeca-inrichting door de experts

Horeca-inrichting is een van de specialisaties van Van Keulen Interieurbouw. Wij verzorgen al tientallen jaren de interieurs voor horecagelegenheden in Nederland, Duitsland en België. Op onze referentiepagina ziet u een aantal voorbeelden.

Wilt u meer weten over horeca-inrichting door Van Keulen Interieurbouw? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Neem contact op

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.