KimVenhorst-3-profile-aspect-ratio-48-48Advies aanvragen

Expertises

Wekelijks realiseren wij tot wel 20 projecten voor kantoren, winkels, overheid, bibliotheken, musea, hospitality en zorginstellingen. Van Keulen Interieurbouw is gespecialiseerd in maatwerk én het produceren in grote series. Dat maakt ons ook tot gewaardeerd  toeleverancier van collega interieurbouwers en andere productiebedrijven. Lees hier meer over wat we u te bieden hebben.

Engineering

We beginnen met de basis. Onze ontwerp- en engineeringsafdeling is in staat uw wensen te vertalen naar een goed ontwerp en een maakbaar product, waarbij kwaliteit en uitstraling centraal staan. Regelmatig gaan wij mooie samenwerkingen aan met creatieve ontwerpbureaus, maar we werken natuurlijk ook rechtstreeks met onze opdrachtgevers. Bij Van Keulen Interieurbouw geloven we dat de beste oplossing nooit vanuit één invalshoek kan komen. We kijken dan ook grondig naar alle mogelijkheden die we met diverse materialen kunnen realiseren. Hieruit wordt vervolgens de beste combinatie samengesteld, die naadloos aansluit op uw persoonlijke wensen.

Productie

Het interieur van een winkel bestaat uit verschillende componenten, zoals hout, metaal, kunststof en draad. Alle verschillende productiefaciliteiten die hierbij benodigd zijn heeft Van Keulen Interieurbouw in huis. In Nederland hebben we 85.000 vierkante meter productieruimte tot onze beschikking, waar we alle werkzaamheden zelf uitvoeren. Wij beschikken over alle noodzakelijke onderdelen, van de materialen tot aan de machines, om het perfecte eindproduct te realiseren zonder tussenkomst van tussenleveranciers, rechtstreeks bij u geleverd!

Montage en service

Wij beschikken over een groot en modern wagenpark, waardoor we grotendeels zelf zorgdragen voor alle leveringen. Naast het feit dat we zelf kwalitatief hoogwaardige transportmiddelen hebben, werken wij nauw samen met professionele transporteurs. Flexibiliteit richting onze klanten stellen we hierbij centraal. Onze grote groep eigen monteurs installeert en plaatst alle producten op de desbetreffende projecten, maar daarnaast werken we ook al jaren succesvol samen met gerenommeerde montagebedrijven.

Tijdens de montage is de projectleider altijd in dienst bij Van Keulen Interieurbouw, om direct te kunnen anticiperen op onverwachte veranderingen. Hier hechten we namelijk veel waarde aan: korte lijnen en glasheldere communicatie. Op die manier houden wij gegarandeerd grip op uw project!

"Korte lijnen en glasheldere communicatie."

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.