KimVenhorst-3-profile-aspect-ratio-48-48Advies aanvragen

Showrooms

Een goede showroominrichting maakt het verschil. Of het nu gaat om auto’s, badkamers, meubilair of keukens. De showroom is veel meer dan het visitekaartje van uw bedrijf. Het is de ontvangstruimte voor uw klanten, maar het is ook een expositieruimte: een plek waar uw producten de presentatie krijgen die ze verdienen. Bij een showroominrichting is het dan ook erg belangrijk om goed na te denken over de verdeling van de ruimte, de verlichting en de atmosfeer.

Van Keulen Interieurbouw heeft ruime ervaring met showroominrichting en denkt graag met u mee over de beste manier om uw product in het zonnetje te zetten.

Betoveren en verleiden

Wij helpen u graag om uw showroom zo in te richten dat uw bezoekers betoverd en verleid worden. Bij Van Keulen Interieurbouw hebt u een eindeloze keuzevrijheid. Wij maken wat uw ontwerpers bedenken. We produceren alles in eigen huis en kunnen vrijwel alle materialen verwerken. Door bijvoorbeeld metaal te combineren met glas creëren wij een moderne, hightech uitstraling voor uw showroom. Maar we verwerken ook hout, kunststof en plaat- en draadmaterialen.

Showroominrichting van topkwaliteit

In zekere zin is Van Keulen Interieurbouw een ouderwets bedrijf. Wij leveren alleen producten waar we trots op zijn. Dat ziet u aan alle details: de afwerking, de gebruikte materialen … Of het nu gaat om een eenvoudige displaytafel of om een complete ontvangstruimte. Wij zorgen ervoor dat uw showroominrichting voldoet aan al uw verwachtingen.

Wilt u meer weten over showroominrichting door Van Keulen Interieurbouw? Neem dan nu contact op. Onze adviseurs laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Neem contact op

 

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.