KimVenhorst-3-profile-aspect-ratio-48-48Advies aanvragen

Retail

Winkelinrichting en de presentatie van uw producten spelen een cruciale rol bij de beleving van uw klanten. Consumenten kopen steeds meer producten online, van hightech apparaten tot de dagelijkse boodschappen. ‘Offline’ winkels krijgen daardoor meer de functie van showrooms: mensen bekijken en vergelijken producten in verschillende winkels. Vervolgens gaan ze naar huis om het gekozen product op internet te bestellen bij de goedkoopste aanbieder.

Als retailer staat u voor een stevige uitdaging. Hoe zorgt u ervoor dat uw winkel een aantrekkelijke en aangename plek is waar mensen graag vertoeven? En nog belangrijker: welke productpresentatie zorgt ervoor dat mensen daadwerkelijk overgaan tot aankoop?

Van Keulen Interieurbouw is gespecialiseerd in winkelinrichting op maat voor alle soorten retail. Van food tot fashion, van speciaalzaak tot warenhuis.

Focus en flexibiliteit

Wat is de doelgroep van uw winkel? Een belangrijke vraag als u uw winkel wilt (her)inrichten. Een trendy fashion store gericht op jongeren vraagt om een ander interieur en een andere atmosfeer dan, bijvoorbeeld, een doe-het-zelfwinkel. Wij denken graag met u mee om uw winkelinrichting zo veel mogelijk af te stemmen op uw doelgroep. Onze jarenlange ervaring komt daarbij goed van pas.

Een ander belangrijk aspect bij de inrichting van uw winkel is flexibiliteit. Door te kiezen voor herbruikbare interieurelementen, kunt u de winkelinrichting eenvoudig en snel veranderen als de omstandigheden daar om vragen.

Winkelinrichting door Van Keulen

Van Keulen Interieurbouw realiseert al meer dan een halve eeuw winkelinterieurs voor vrijwel iedere branche. Wij werken nauw samen met architecten, ontwerpers en aannemers en adviseren u graag over de mogelijke oplossingen voor uw winkel. Wij produceren alles in eigen huis, waardoor u een ongekende vrijheid hebt in vormgeving, kleurgebruik en materiaalkeuze.

Welke creatieve ideeën hebt ú voor de inrichting van uw winkel? Wij staan altijd open voor nieuwe invalshoeken, onorthodoxe oplossingen en verrassende interieurideeën. Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak. Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.