Expertises Van Keulen

Van Keulen Interieurbouw is al jaren een begrip. Dit hebben we met name te danken aan ons toegewijd team en aan het internationaal bereik. Van Keulen heeft productielocaties in Nijverdal en Tynaarlo. Montagepunten bevinden zich in Nijverdal, Tynaarlo, Helmond, Dieren en Heiloo. Dagelijks houden we ons bezig met high-tech engineering op het gebied van hout, metaal, kunststof, draad en montage.

Wij onderscheiden ons ten opzichte van de concurrentie door altijd een stap vooruit te denken. Alle werkzaamheden vinden in onze eigen fabrieken plaats. Op deze manier kunnen we altijd snel schakelen, zonder tussenkomst van externe toeleveranciers. Wij verzorgen hoogstaande interieuroplossingen, voor zowel de food als de non-food retail sector.

Engineering

We beginnen met de basis. Onze ontwerp- en engineeringsafdeling is in staat uw wensen te vertalen naar een goed ontwerp en een maakbaar product, waarbij kwaliteit en uitstraling centraal staan. Regelmatig gaan wij de samenwerkingen aan met creatieve ontwerpbureaus, maar we werken natuurlijk ook rechtstreeks met onze opdrachtgevers. Bij Van Keulen Belgium geloven we dat de beste oplossing nooit vanuit één invalshoek kan komen. We kijken dan ook grondig naar alle mogelijkheden die we met diverse materialen kunnen realiseren. Hieruit wordt vervolgens de beste combinatie samengesteld, dewelke naadloos aansluit op uw persoonlijke wensen.

Productie

Het interieur van een winkel bestaat uit verschillende componenten, zoals hout, metaal, kunststof en draad. Alle verschillende productiefaciliteiten die hierbij benodigd zijn heeft Van Keulen Belgium in huis. In Nederland heeft Van Keulen Interieurbouw 85.000 vierkante meter productieruimte tot onze beschikking, waar we alle werkzaamheden zelf uitvoeren. Wij beschikken over alle noodzakelijke onderdelen, van de materialen tot aan de machines, om het perfecte eindproduct te realiseren zonder tussenkomst van tussenleveranciers, rechtstreeks bij u geleverd!

Montage en service

Wij beschikken over een groot en modern wagenpark, waardoor we grotendeels zelf zorgdragen voor alle leveringen. Naast het feit dat we zelf kwalitatief hoogwaardige transportmiddelen hebben, werken wij nauw samen met professionele transporteurs. Flexibiliteit richting onze klanten stellen we hierbij centraal. Onze groot team eigen monteurs installeert en plaatst alle producten op de desbetreffende projecten, maar daarnaast werken we ook al jaren succesvol samen met gerenommeerde montagebedrijven.

Tijdens de montage is de projectleider altijd in dienst bij Van Keulen Interieurbouw, om direct te kunnen anticiperen op onverwachte veranderingen. Hier hechten we namelijk veel waarde aan: korte lijnen en glasheldere communicatie. Op deze wijze houden wij gegarandeerd grip op uw project!

"Korte lijnen en glasheldere communicatie."

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

Neem contact op

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.