Bakerstreet / Deli2go

Branche Hospitality & Leisure
Plaats Diverse locaties
Klant Deli2Go

Wie nooit autorijdt, zal niet snel een Deli2Go tegenkomen, maar voor wie wel eens op de snelweg komt, zijn de food corners van Deli2Go in de tankstations van Shell een vertrouwde aanblik. Deli2go is de internationale formule van Shell voor warme en koude dranken, verse vruchtensappen en knapperige broodjes die ter plekke belegd worden.

In Nederland wordt de Deli2Go Formule in de Shell-stations ondersteunt door ‘formulehuis’ Bakerstreet. Bakerstreet begeleidt het ontwerp en de inrichting van nieuwe vestigingen, coördineert de inkoop en ondersteunt de franchisenemers bij de operationele bedrijfsvoering. Van Keulen Interieurbouw is de vaste interieurbouwer voor de Deli2Go’s.

Gespecialiseerde bouwers

Bas Rietvelt, manager operations bij Bakerstreet, vertelt dat er altijd meerdere partijen betrokken zijn bij de inrichting van een nieuw Shell-station. “Veiligheid is heel belangrijk. Er gelden strenge eisen voor de inrichting van tankstations. We moeten altijd samenwerken met gespecialiseerde bouwers en technici. Uiteraard heeft Shell het laatste woord. Je kunt het zo zien: Shell bepaalt de kaders, wij vullen het operationeel in – dan heb ik het óók over ontwerp en inrichting – en tot slot worden het ontwerp technisch gerealiseerd.”

Altijd maatwerk

Werken met zo veel partijen vraagt om flexibiliteit en het vermogen om snel te schakelen. Bas Rietvelt: “Shell legt de lat hoog. Vaak zijn er last minute wijzigingen en daar moet je mee om kunnen gaan. Het nieuwe tankstation moet immers op de afgesproken tijd operationeel zijn. Ik vind dat Van Keulen Interieurbouw dit fantastisch doet. Het is een grote organisatie, maar dat zou je niet zeggen als je ziet hoe soepel ze zich opstellen. Ze komen trouwens ook vaak met goede ideeën voor de formule. Elke nieuwe Deli2Go is anders. De basiselementen van de formule zijn altijd hetzelfde, maar er is altijd maatwerk nodig. Van Keulen Interieurbouw is daar goed in en ze zijn altijd op tijd klaar. Dat is indrukwekkend, als je bedenkt dat er meestal niet meer dan vier à vijf dagen beschikbaar zijn. “

Van Keulen ontzorgt

Bas Rietvelt is meer dan tevreden over de dienstverlening door Van Keulen. “Wat mij betreft niets dan lof. Van Keulen Interieurbouw ontzorgt. We hebben net de kleinste Deli2Go van Nederland geopend, bij Blijdorp. De komende weken gaan we alweer aan de slag. Vier nieuwe vestigingen realiseren in een korte periode. Ik heb er alle vertrouwen in.

“Wat mij betreft niets dan lof. Van Keulen Interieurbouw ontzorgt.“

Bas Rietvelt, manager operations bij Bakerstreet

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.