La Place Roermond

Branche Hospitality & Leisure
Plaats Roermond
Klant La Place

Op 1 maart 2019 was het zover: de onthulling van de volledig vernieuwde La Place in Roermond! Ruim 13 weken daarvoor werd Van Keulen Interieurbouw benaderd door de restaurantketen, om de gloednieuwe inrichting te verzorgen. Een aantal weken na de opening spraken wij met Carlos Zegelaar, projectmanager bij RBM.

“Inmiddels werk ik al meer dan 15 jaar samen met Van Keulen. De meest recente onderneming in Roermond is absoluut één van de meest succesvolle projecten tot nu toe. Van begin tot eind was Van Keulen Interieurbouw in staat om te anticiperen op last-minute wijzigingen. Zelfs terwijl bepaalde meubelstukken tijdens de inrichting niet volledig konden worden geleverd, zorgden ze er toch voor dat het restaurant er bij de opening tip-top uitzag. Het gaat niet om de obstakels onderweg, maar om hoe die worden overwonnen”.

“Bij ieder project kunnen zaken misgaan. Echter wist Van Keulen voor iedere uitdaging een passende oplossing te vinden. Deze werden dan ook meteen in de praktijk gebracht, waardoor alle werkzaamheden soepel bleven verlopen.”

Carlos Zegelaar, projectmanager bij RBM

Het vernieuwde concept van La Place is een ware succesformule. “Daar hoort een passende inrichting bij”, aldus de heer Zegelaar. Gelijk aan de belofte dat bezoekers bij La Place van 100% natuurlijke producten kunnen genieten, bestaat het merendeel van de werkbladen uit natuursteen. Alles is in balans en (h)eerlijkheid voert de boventoon. Verder heeft het restaurant een warme en huiselijke uitstraling, waardoor mensen zich al snel thuis voelen.

“Bij ieder project kunnen zaken misgaan. Echter wist Van Keulen voor iedere uitdaging een passende oplossing te vinden. Deze werden dan ook meteen in de praktijk gebracht, waardoor alle werkzaamheden soepel bleven verlopen. Ook over de communicatie waren we zeer te spreken. Vanaf het eerste contact met de accountmanager, tot de afsluiting met de projectleider. Wij kijken zeer tevreden terug op een mooie samenwerking.”

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.