Landal Greenparks

Branche Supermarkten
Plaats Warsberg
Klant Landal Greenparks

Landal Greenparks vernieuwt haar parkshops en doet dit op een slimme en efficiënte wijze. Waar mogelijk worden shop, receptie, horeca en de verhuur van sport- en spelfaciliteiten gecombineerd. Zo kunnen collega’s van verschillende afdelingen beter samenwerken en profiteert de gast van ruimere openingstijden. Een mooi voorbeeld van dat concept is park Warsberg in Duitsland waar Van Keulen Interieurbouw eind 2023 de nieuwe parkshop opleverde.

Landal Greenparks en Van Keulen Interieurbouw: partners in vernieuwen van parkshops

Landal conceptontwikkelaar Chris van der Ven is enthousiast over het resultaat en de manier waarop dat met Van Keulen is gerealiseerd. “Ik ken Van Keulen al lang via vorige werkgevers, maar met name bij dit project heb ik nog eens gemerkt dat ze echt van alle markten thuis zijn. Ze zijn niet alleen goed in supermarktinterieurs, maar zetten met even veel professionaliteit een receptiebalie neer. Je merkt dat ze ook bibliotheken en scholen van interieurs voorzien. Van die veelzijdigheid profiteren wij ook.”

Samenwerking cruciaal voor goed eindresultaat

Met vaste creatief ontwerper Jan Kroon was voor Warsberg een concept uitgewerkt dat moest zorgen dat de enorme pieken waarmee het park te maken heeft, konden worden opgevangen. Door een slimme indeling met bijvoorbeeld een brooduitgiftepunt buiten de eigenlijke shop werd ruimte gecreëerd om gasten ook tijdens de drukke perioden een ontspannen beleving te kunnen bieden.

Op basis van het schetsontwerp van Jan Kroon heeft Van Keulen, na nauwkeurig inmeten van de ruimte, gezorgd voor detailtekeningen van goed produceerbare meubels die uiteraard praktisch zijn, maar vooral ook het ‘gevoel’ van een Landal vakantiepark precies uitstralen.

"Meedenken is bij Van Keulen geen mooie marketingterm, maar zit in hun manier van werken ingebakken."

Chris van der Ven, Landal Conceptontwikkelaar

Een intensief samenwerkingstraject dat begon in de zomer van 2023 eindigde met een oplevering in december van hetzelfde jaar. “Dankzij een uitstekende voorbereiding en een montageteam dat het Landal-concept goed kende werd de complete inrichting binnen een paar dagen gerealiseerd,” vertelt Chris. “Hoewel Van Keulen in mijn beleving weinig fouten maakt, gaat bij ieder project wel eens iets mis, maar wij als klant merken daar helemaal niets van. Zoiets lossen ze direct op, een ontbrekend onderdeel wordt direct bijgemaakt en per vrachtauto snel afgeleverd waardoor de opleveringsdatum geen moment in gevaar komt.”

Pragmatisch en oplossingsgericht

Chris van der Ven zou Van Keulen bij iedereen aanbevelen. “Dat heeft uiteraard te maken met hun professionaliteit, maar misschien nog wel belangrijker is de manier waarop we met elkaar omgaan. Het is een super veelzijdige en pragmatische organisatie. Meedenken is bij Van Keulen geen mooie marketingterm, maar zit in hun manier van werken ingebakken. Tel daarbij op dat iedereen op elk niveau makkelijk benaderbaar is en verantwoordelijkheid neemt voor een oplossing en het is duidelijk dat een project eigenlijk niet kan mislukken.”

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.