Showroom Munsterhuis Sportscars

Branche Showrooms
Plaats Hengelo
Klant Munsterhuis Sportcars

Munsterhuis Sportscars in Hengelo is dealer van de prestigieuze merken Ferrari en Maserati. Met vijf vestigingen en een historie van meer dan een halve eeuw is Munsterhuis een gevestigde naam in Twente. General Manager Paul Evertzen vertelt over de herinrichting van de showroom door Van Keulen Interieurbouw.

“Ferrari en Maserati zijn overgegaan op een nieuwe corporate identity en dat betekende dat we de showroom compleet opnieuw moesten inrichten. De families Munsterhuis en Van Keulen kennen elkaar via de ‘Club Van 10’, de oudste businessclub van FC Twente. Zo kreeg Van Keulen Interieurbouw de kans om een offerte te maken, waarop de opdracht volgde.

Van Keulen Interieurbouw heeft een uitstekende naam in Twente en ik moet zeggen: terecht. Het is een goeie club. No-nonsense, beide benen op de grond. Een echte Twentse mentaliteit, zoals we die zelf ook hebben. Er was niet veel tijd beschikbaar. Ferrari en Maserati hadden een architectenbureau in de arm genomen en het hele project moest binnen drie maanden klaar zijn. Van Keulen Interieurbouw kwam met een strakke planning en maakte die ook waar. De samenwerking met de architecten en de diverse installateurs liep op rolletjes.

“Van Keulen Interieurbouw heeft zijn goede reputatie helemaal waargemaakt. De samenwerking was zeer prettig en ze dachten echt met ons mee.“

Paul Evertzen, General Manager

Er moeten nog wat kleine zaken worden afgerond, maar ik ben heel tevreden over het eindresultaat. Van Keulen Interieurbouw heeft vrijwel alle elementen op maat gemaakt. De innovatieve verlichting werd vakkundig ingebouwd in de plafonds en de wanden. Ik ben vooral onder de indruk over de manier waarop ze de airco-installatie hebben weggewerkt. Stijlvol, maar ook technisch goed doordacht, zodat de luchtstromen op de juiste manier door de ruimte worden geleid.”

De nieuwe showroom heeft een luxueuze uitstraling en doet denken aan een moderne museumruimte. De ruime opzet en de subtiele verlichting zorgen ervoor dat alle aandacht uitgaat naar de sterren van de show: de exclusieve auto’s van Ferrari en Maserati. Precies wat Munsterhuis in gedachten had. Maar ook Ferrari en Maserati hebben laten weten dat ze zeer tevreden zijn over de nieuwe showroom.

“Van Keulen Interieurbouw heeft zijn goede reputatie helemaal waargemaakt. De samenwerking was zeer prettig en ze dachten echt met ons mee. Of ik Van Keulen Interieurbouw zou aanbevelen bij collega’s? Zeker. Sterker nog, ik heb ze in contact gebracht met een aantal andere Maserati- en Ferrari-dealers en het volgende project is al onderweg.”

www.munsterhuissportscars.nl

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.