Craft Sportswear Benelux

Branche Showrooms
Plaats Zwolle
Klant Craft Sportswear Benelux

Craft is een toonaangevende producent van hoogwaardige sportkleding. Craft Sportswear Benelux is de distributeur in Nederland voor dit Zweedse merk.

De sportkleding van Craft is zeer geavanceerd op het gebied van draagcomfort en temperatuurregeling. Het zijn dan ook niet de minste sporters die kleding van Craft dragen: Epke Zonderland, the Flying Dutchman, is misschien wel de bekendste. Craft levert ook de outfits voor de succesvolle 800-meterloper Thijmen Kupers en de onderkleding voor de voetballers van PEC Zwolle en de wielrenners van Team Roompot.

“Van Keulen Interieurbouw is niet alleen sterk in het maatwerk, ook de installatie en montage verloopt altijd vlot. Daarbij zijn de medewerkers altijd vriendelijk en correct.“

Adri Zwarthoff, general manager bij Craft

Een nieuw pand, een nieuwe showroom

Craft Sportswear Benelux is kort geleden verhuisd naar een gloednieuw bedrijfspand aan de Nipkowstraat in Zwolle. In dit strak vormgegeven pand mocht Van Keulen Interieurbouw de showroom inrichten. Adri Zwarthoff, general manager bij Craft, is blij met de nieuwe locatie en de nieuwe showroom. “Dit pand heeft echt de juiste uitstraling voor Craft. Functioneel, hightech en direct herkenbaar. Net als onze sportkleding. En dat geldt ook voor de showroom. De ruimte was erg strak en recht. Van Keulen Interieurbouw heeft speciaal voor de showroom een grote houten tafel ontworpen in een ‘ruwe’, natuurlijke stijl. Die tafel doorbreekt de strakke lijnen van de ruimte, maar versterkt ze ook. Een heel mooi effect, waardoor onze sportkleding precies de juiste presentatie krijgt.”

Displays en shop-in-shop modules

Ook de displays in de nieuwe showroom zijn ontworpen door Van Keulen Interieurbouw. Craft Sportswear heeft geen eigen winkels en verkoopt haar producten via andere ketens. Voor de presentatie van de Craft producten heeft Van Keulen Interieurbouw daarom displays, rekken en shop-in-shop oplossingen ontworpen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunnen retailers dus kiezen voor verschillende manieren om de sportkleding van Craft te presenteren. Adri Zwarthoff: “Ook de displays en de shop-in-shop modules hebben echt de Craft-uitstraling van topkwaliteit en geavanceerde techniek. We gebruiken ze met succes bij distributeurs in meerdere Europese landen. Als een winkel genoeg ruimte heeft, is een shop-in-shop aantrekkelijk. Dit is bijna altijd maatwerk, omdat elke winkel anders is. Van Keulen Interieurbouw is niet alleen sterk in het maatwerk, ook de installatie en montage verloopt altijd vlot. Daarbij zijn de medewerkers altijd vriendelijk en correct.”

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.