Landal Greenparks

Branche Supermarkten
Plaats Eerbeek
Klant Landal Greenparks

Op 29 juni 2018 was de feestelijke opening van de nieuwe parkshop van Landal Coldenhove Eerbeek. Uiteraard was Van Keulen Interieurbouw wederom nauw betrokken bij de realisatie van dit project, net als bij vele andere Landal projecten. Tevens was Joop persoonlijk bij de opening aanwezig, om het resultaat (zoals op onderstaande foto’s) zelf te bekijken.

Aan het woord is Chris van de Ven, manager Retail Development bij het hoofdkantoor van Landal GreenParks. “In 2016 zijn we bij Landal gestart met de pilot voor een nieuwe parkshop, als onderdeel van park Miggelenberg. Deze winkel is destijds ook door Van Keulen Interieurbouw gebouwd. Naar aanleiding van deze pilot hebben wij, samen met Van Keulen, gekeken naar wat er goed ging, maar vooral ook naar wat er beter kon. Vervolgens hebben we een formule opgesteld, die we inmiddels aan het toepassen zijn binnen meerdere Landal parken. Belangrijke punten van aandacht voor de nieuwe winkels waren een frisse uitstraling en het gebruik van nieuwe materialen. Samen met VKI en de externe ontwerper hebben we de puntjes op de i gezet en bevinden we ons momenteel volop in de uitrolfase van de nieuwe formule.”

"Wij hebben het gevoel dat Van Keulen Interieurbouw met ons meedenkt over hoe bepaalde zaken in de toekomst efficiënter kunnen."

Chris van de Ven, manager Retail Development bij Landal GreenParks

Voor dit project is Monique Ekkelkamp-Wuite, accountmanager bij Van Keulen, het vaste aanspreekpunt. Op het moment, dat er iets uitgewerkt moet worden, gaat zij op zoek naar de beste materialen en toepasselijke oplossingen voor het desbetreffende verzoek. Alle winkels worden na intensief overleg zelfstandig door Van Keulen Interieurbouw digitaal getekend. Vervolgens komen monteurs de winkels persoonlijk inmeten.

Door de jaren heen is een mooie samenwerking ontstaan

Chris ervaart de samenwerking met zowel Monique, als het team op de werkvloer, als bijzonder prettig. “Door de jaren heen is een mooie samenwerking ontstaan tussen Van Keulen en Landal GreenParks. We kijken echt samen of alles klopt en volgens plan verloopt. Wij hebben het gevoel dat Van Keulen Interieurbouw met ons meedenkt over hoe bepaalde zaken in de toekomst efficiënter kunnen. Op die manier zijn we in staat om iedere winkel weer een stukje beter te maken. Het is ook fijn dat ik bij meerdere projecten dezelfde mensen op de werkvloer tegen kom. Stuk voor stuk vakmensen, die oprecht leuk, nuchter en klantgericht zijn. Een mooi team! Wat ik het meeste waardeer, is de duidelijke communicatie en oplossingsgerichtheid. Wanneer er door één van beide partijen een verkeerde beslissing is genomen, dan wordt het vaak nog sneller opgelost dan we zelf hadden verwacht.

In maart 2018 is in samenwerking met Van Keulen de eerste winkel van Landal Heideheuvel gerealiseerd. Inmiddels zijn er vier winkels in Nederland verbouwd, de eerste in Duitsland en binnenkort ook de eerste in Denemarken. Alle winkels zijn hetzelfde in de basisinrichting en er zitten nog veel mooie projecten in de pijplijn!

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.