ParkShop Landal Miggelenberg Hoenderloo

Branche Supermarkten
Plaats Hoenderloo
Klant ParkShop Landal Miggelenberg

Ik heb het verloop van het project als zeer soepel ervaren. Alles ging van een leien dakje en we waren ruim op tijd klaar. Hans Oosterdijk, directeur Operations Support bij Landal GreenParks, steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken.

Onderwerp van gesprek is de compleet vernieuwde ParkShop op het bungalowpark Landal Miggelenberg bij Hoenderloo. Met de nieuwe formule brengt Landal GreenParks de ParkShops dichter bij de Landal-waarden: Ontdek wat Groen kan Doen. Het ontwerp werd verzorgd door architect Jan Kroon. Voor de bouw van het interieur viel de keus op Van Keulen Interieurbouw. Marloes Immerman, retail manager binnen het team van Oosterdijk, leidde het project.

“Over Van Keulen Interieurbouw kan ik kort zijn: die hebben echt fantastisch meegedacht.“

Hans Oosterdijk, directeur Operations Support bij Landal GreenParks

Landal-waarden

‘Als je het hebt over Landal-waarden, dan heb je het bijvoorbeeld over verduurzaming. En over hoe iedere bezoeker bij ons echt als een individu wordt aangesproken. Maar ook over trendy materiaalgebruik en een eigentijdse formule, waarbij de grenzen tussen foodretailen horeca vervagen. En natuurlijk het allerbelangrijkste: plezier. Dat is waarvoor mensen bij Landal komen, en dat is wat we willen creëren met de nieuwe inrichting: plezierig winkelen en kleine momentjes van ouder-kindgeluk.’

De nieuwe formule, die op hoofdlijnen is opgezet door het team van Oosterdijk en daarna verder ontworpen door architect Jan Kroon, kan concurreren met de modernste ‘reguliere’ stadssupermarkten. ParkShop Miggelenberg is de pilotwinkel. De winkel heeft een geheel eigen look gekregen. Een positieve en open uitstraling die uitstekend past bij de vakantiesfeer van het park. Klanten mogen allerlei producten, zoals wijn, yoghurt en zelfs hagelslag, zelf tappen, scheppen en afwegen. De winkel biedt ‘koffie-to-go’ en bezoekers kunnen kant-en-klare, vers bereide maaltijden meenemen voor een diner in de bungalow. Het dagelijkse aanbod van verse, duurzame producten, afkomstig uit de regio, is breed en stimuleert de bezoekers om ook zelf eens lekker te gaan kokerellen. Als de formule een succes blijkt, zal hij ook worden doorgevoerd bij de andere Landal-parken in Europa.

Van de grond af aan

‘De oorspronkelijke winkel is helemaal kaal gemaakt en van de grond af aan opnieuw opgebouwd. Over Van Keulen Interieurbouw kan ik kort zijn: die hebben echt fantastisch meegedacht. Ze leveren niet alleen uitstekend werk, maar je ziet ook echt dat ze heel veel plezier in het vak hebben. Ookals het gaat om de vernieuwende onderdelen van de winkel Als ik dan zie dat Joop van Keulen hier na afloop zelf rondloopt om foto’s te maken van de nieuwe winkel … We doen niet voor niets al jaren zaken met Van Keulen Interieurbouw.’

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.