Daily Fresh Nijmegen

Branche Retail
Plaats Nijmegen
Klant Daily Fresh

Voor de inrichting van de Daily Fresh in Nijmegen, een nieuw concept binnen de Dedicated familie, kon de opdrachtgever wederom uitgaan van de professionele aanpak van Van Keulen Interieurbouw.

Onlangs spraken wij met Simon Langen, verantwoordelijk voor de back-office en finance binnen Dedicated: “Van Keulen weet zich in iedere situatie snel aan te passen. De flexibele opstelling en werkhouding maakt de samenwerking erg gemakkelijk.”

In november 2018 werd het eerste contact gelegd. Voorafgaand aan de bouw is de projectmanager persoonlijk op bezoek geweest in Nijmegen, om een goede inschatting van het vereiste werk te maken. Daniël Tole en Joop Grootveld zijn nauw betrokken geweest gedurende het hele project. Na een intensieve verbouwing, was de vernieuwde Daily Fresh winkel in februari 2019 toegankelijk voor het winkelend publiek.

“Bij Van Keulen ben je verzekerd van een gemotiveerd en deskundig team. Onder leiding van het projectteam van Van Keulen Interieurbouw hebben zij in relatief korte tijd een prachtig project weten te realiseren”. Zelfs op de momenten dat bepaalde zaken niet volledig volgens planning verliepen, wist deze ploeg altijd met een goede en werkbare oplossing te komen. “Fijn, wanneer er zo met je wordt meegedacht.”

“De flexibele opstelling en werkhouding maakt de samenwerking erg gemakkelijk.”
“Fijn, wanneer er zo met je wordt meegedacht.”

Simon Langen, verantwoordelijk voor de back-office en finance binnen Dedicated

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.