Adam Brandstore

Branche Retail
Plaats Meerdere filialen
Klant Spect bouwmanagers

Adam Brandstore is de grootse kledingketen in Nederland, die een uitgebreide collectie van nationale en internationale topmerken aanbiedt. Het aanbod in kleding bestaat uit de nieuwste items van bekende merken, zoals State of Art, Superdry en Vanguard. Eind 2017 ontstond het idee voor een totale make-over van alle multibrandstores. Vanaf dat moment is ook Van Keulen Interieurbouw nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van alle prachtige individuele modezaken.

Grote hoeveelheid professioneel maatwerk

In de eerste instantie werd het project aangenomen door Frank Stokkingreef, projectleider bij Spect bouwmanagers + adviseurs uit Veenendaal. Vanaf het begin is Frank verantwoordelijk geweest voor de begeleiding van de volledige transformatie van alle 19 filialen. Een bijzonder project bleek al gauw, aangezien geen enkele winkel dezelfde inrichting heeft. Voor ieder filiaal is individueel gekeken naar wat er precies voor de herinrichting moest worden gedaan, wat resulteerde in een grote hoeveelheid professioneel maatwerk.

“Dit kan alleen door de samenwerking met een goed op elkaar ingespeeld bouwteam.”

Frank Stokkingreef, projectleider Spect bouwmanagers + adviseurs

Van Keulen Interieurbouw is één van de uitvoerende bedrijven binnen dit spannende project. Een mooie quotatie uit een eerder interview met Stokkingreef, met betrekking op de succesvolle realisatie van de 17 winkels die inmiddels klaar zijn: “Dit kan alleen door de samenwerking met een goed op elkaar ingespeeld bouwteam.” De keuze van Frank voor Van Keulen was dan ook geen toeval. Dankzij een goede samenwerking van inmiddels al meer dan tien jaar, waren beide partijen verzekerd van glasheldere communicatie en snel schakelen gedurende het project.

Voor deze opdracht verliep de interne communicatie voornamelijk via Gerda Koeman, die de interne projectleiding op zich heeft genomen. Zij was hierin bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor de communicatie qua levering van alle materialen. Petra Gesterkamp, verantwoordelijk voor de verkoop buitendienst, was het eerste aanspreekpunt wat betreft de financiële aspecten. Operationeel gezien is er veel samengewerkt met Raymond Legtenberg, projectleider bij VKI. Raymond is betrokken geweest bij alle individuele locatiebezoeken, maar gaf tijdens de verbouwing ook sturing op de werkvloer.

Samen met de klant naar manieren kijken om alles zo snel mogelijk op touw te zetten

Stokkingreef: “Voor dit project hadden we een bijzonder kort tijdsbestek. Dit is de voornaamste reden voor de samenwerking met Van Keulen Interieurbouw. Zij kijken namelijk samen met de klant naar manieren om alles zo snel mogelijk op touw te zetten. Aangezien zij ook persoonlijk aanwezig waren bij de locatiebezoeken vooraf, waren ze in staat om een passend advies te geven over het materiaalgebruik en wat daarbij haalbaar was qua levertijd.  Alle meubels moesten namelijk ook nog eens individueel worden geproduceerd. In de winkels moesten bijvoorbeeld rekken, tafels en onder-tafels worden geleverd, maar ook zijn er nieuwe covers om bestaande kassameubels gemaakt. Door het snelle schakelen van Van Keulen en de eenvoud die we in het aantal verschillende meubels hebben toegepast, was de benodigde productiesnelheid mogelijk. Het grootste voordeel wat ik bij ieder project met Van Keulen Interieurbouw ervaar, is de manier waarop zij meedenken in oplossingen en oprecht het beste eindresultaat voor de klant willen realiseren.”

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.