Kuldipsingh

Branche Retail
Plaats Suriname
Klant Kuldipsingh

Van Keulen Interieurbouw is een bedrijf met internationale allure. We zijn dan ook overal ter wereld te vinden! Vorig jaar reisde ons team van monteurs voor een bijzonder project af naar het verre Suriname!

Kuldipsingh is toonaangevend in Suriname, voor kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen en aan de bouw gerelateerde diensten. Voor de inrichting van de nieuwe bouwmarkt, heeft Kuldipsingh de professionele hulp van Van Keulen Interieurbouw ingeschakeld. Aan het woord is Jerry Sadiek: “Voor dit project waren we op zoek naar een exclusieve interieurbouwer, die het echte wow-effect zou kunnen verzorgen.”

“Van Keulen Interieurbouw reageerde snel. Dit gaf een goede eerste indruk en binnen mum van tijd werden alle specifieke wensen besproken. Bert Verweij is naar Suriname afgereisd om persoonlijk kennis te komen maken en om de diensten nog beter toe te lichten. Na deze bespreking volgden de tekeningen snel, toen was het alleen nog een kwestie van passen en meten.”

Van Keulen wist te improviseren waar nodig en ook de communicatie tussen de verschillende bouwpartners verliep soepel.

Jerry Sadiek

Na een korte pauze in het traject, is Jerry naar Nederland gevlogen. Hier kreeg hij een 3D presentatie van het nog te realiseren project. De definitieve aantallen en laatste operationele details werden vastgelegd, waaronder ook de personeelsplanning en het logistieke proces. Een goede voorbereiding was noodzakelijk voor dit uitdagende project.

September 2018 was het zover. Alle materialen werden verscheept naar Suriname en vanaf oktober begonnen de eerste werkzaamheden. Op alle bouwtechnische obstakels werd vakkundig ingespeeld. Van Keulen wist te improviseren waar nodig en ook de communicatie tussen de verschillende bouwpartners verliep soepel. Na de eerste week proefdraaien, was het 14 december tijd voor de feestelijke Grand Opening! “We kijken tevreden terug op een mooie samenwerking en hoopvol vooruit naar de spannende projecten die nog in de pijplijn zitten!”

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.