HANOS Den Haag-Delft

Branche Retail
Plaats Den Haag - Delft
Klant Hanos

HANOS is een internationaal opererende horecagroothandel, met vestigingen in Nederland en België. Klanten kunnen gebruik maken van een bezorgservice in Nederland, België én Duitsland. Bij HANOS vindt u het grootste assortiment voor food professionals onder één dak. Food, non-food en heel veel vers. Onlangs opende HANOS zijn 26ste vestiging: HANOS Den Haag-Delft. Van Keulen Interieurbouw verzorgde de inrichting van deze nieuwe vestiging.

Distributiecentrum voor de regio

Groothandel HANOS Den Haag-Delft richt zich op de moderne horecaondernemer. Het assortiment omvat meer dan 100.000 verschillende producten. Daardoor kan HANOS alle klanten in de regio bedienen. Een voorbeeld is de drankafdeling. Hier zijn bijna 3.000 verschillende wijnen en meer dan 1.000 soorten gedistilleerd verkrijgbaar.

“De samenwerking met HANOS laat goed zien waarom Van Keulen Interieurbouw altijd werkt aan langdurige zakelijke relaties.“

Studio Senses

HANOS Den Haag-Delft biedt onderdak aan de tweede vestiging van Studio Senses in Nederland. In dit ‘experience center voor professionele sfeer- en smaakmakers’, doen horecaondernemers inspiratie op voor de (her)inrichting van hun restaurant of café. In de ruimte van Studio Senses zijn verschillende horeca-interieurs ‘live’ te bewonderen. Deze show-opstellingen zijn door Van Keulen Interieurbouw gerealiseerd.

HANOS en Van Keulen Interieurbouw

Van Keulen Interieurbouw realiseerde alle interieurelementen voor de nieuwe HANOS-vestiging, o.a. de verschillende productpresentaties en de speciaal ontwikkelde check-outs. Ook de opvallende afdelingen zijn door Van Keulen geproduceerd en geplaatst. Denk hierbij aan de bijzondere invulling van Studio Senses, de wijnen- en likeurenhoek, de verschillende verspresentaties en de maatwerkpresentaties op de non-food afdeling.

Krappe deadline

Er lag weinig tijd tussen de gunning en de start van het project. In deze periode moesten alle benodigde interieurelementen worden gebouwd. Vervolgens werd het interieur van de winkel in anderhalve maand gerealiseerd. Op de dag van de feestelijke opening was het pand volledig ingericht.

Langdurige samenwerking

De samenwerking met HANOS laat goed zien waarom Van Keulen Interieurbouw altijd werkt aan langdurige zakelijke relaties. Hoe beter wij onze klanten kennen, des te beter kunnen wij hun wensen waar maken. De tevreden reacties van HANOS op de nieuwe vestiging Den Haag-Delft laten zien dat deze benadering zijn vruchten afwerpt.

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.