Kruytzer Optiek en Optometrie

Branche Retail
Plaats Horst
Klant Kruytzer Optiek en Optometrie

Margo Kruytzer nam zo’n drie jaar geleden Kruytzer Optiek en Optometrie van haar ouders over. En dat is bepaald niet onopgemerkt gebleven in het Noord-Limburgse Horst.

Want sinds Margo het roer overnam, maakte de zaak een ware metamorfose door. “We hebben ons in 40 jaar tijd ontwikkeld van opticien naar oogzorgspecialist. Daarin hebben we een uitstekende reputatie en naamsbekendheid opgebouwd in Noord-Limburg. Toen ik de zaak van mijn ouders overnam, had ik veel ideeën en plannen om de zaak nog meer van deze tijd te maken . De locatie waar we 40 jaar zaten, beperkte ons daarin. We waren er uit ons jasje gegroeid en zijn op zoek gegaan naar een nieuwe locatie.”

“Of ik van Keulen Interieurbouw aanbeveel? Jazeker, zelfs met mijn ogen dicht.“

Margo Kruytzer, eigenaresse van Kruytzer Optiek en Optometrie

Margo vond die aan de Kerkstraat in Horst, pal naast de kerk. “De nieuwe winkel is 3 keer zo groot als de oude. Groot dus, met alle ruimte voor de professionele apparatuur van onze 5 optometristen en contactlensspecialist én de grote collecties brillen en zonnebrillen die wij telkens zorgvuldig samenstellen. Het mocht echter geen kolossale winkel worden, maar een zaak met een stijlvol en modern interieur en een warm, persoonlijke uitstraling. Bovendien wilden we dat in ons unieke concept alle afdelingen apart neer werden gezet, zonder dat het nou zo’n standaard optiekinterieur werd.”

Actief meedenken en oplossingsgericht werken

Volgens Margo is dat uitstekend gelukt. Het bijzondere wensenpakket van Margo Kruytzer werd gerealiseerd door Van Keulen Interieurbouw. “We kwamen daarmee in contact via onze architecte en aannemer die al eerder prettig samenwerkten met Van Keulen Interieurbouw. En dat is ook mijn ervaring.”

“De samenwerking met de projectleider van Van Keulen Interieurbouw en het team van interieurbouwers verliep erg soepel. Er werd zeer actief met ons meegedacht en er werd doeltreffend en oplossingsgericht gewerkt aan het interieur.” “Of ik Van Keulen aanbeveel bij collega’s? Met mijn ogen dicht, omdat het kwaliteit levert, klantgericht werkt en het project correct afhandelt. Ik word daarin ook bevestigd door mijn klanten, die erg enthousiast zijn over de nieuwe zaak. De reacties die we krijgen zijn lovend. Laatst zei een klant zelfs ‘ik kom hier nu ogen tekort’. In een optiek en optometrie vond ik dat wel een heel passend en mooi compliment.”

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.