Bastiaansen Modestad

Branche Retail
Plaats Bavel
Klant Bastiaansen Modestad

De opening door Hélène Hendriks in mei 2023 vormde het sluitstuk van een intensief en prettig project. Een ingrijpende verbouwing en herinrichting van de bestaande winkel tot damesmodezaak van drie verdiepingen (‘haar stad’) en de inrichting van de nieuwe herenmodezaak aan de overkant van de straat (‘zijn stad’) maakt Bastiaansen Modestad tot een toekomstbestendige onderneming met een totale oppervlakte van 4000m2 die de modebewuste consument van heinde en verre in het centrum van Bavel alle ruimte biedt voor een paar uur shoppen, dat zo maar kan uitdijen tot een dagje uit.

Uitbreiding en verbouw maakt Bastiaansen Modestad toekomstbestendig

Boris Bastiaansen, een van de tweede generatie die het inmiddels zestigjarige bedrijf voor de betere kleding leidt, had nog niet eerder met Van Keulen Interieurbouw samengewerkt, maar toont zich zeer tevreden. “In de bijzondere en intensieve verbouwperiode hebben we steeds nauw contact gehad met het deskundige team van Van Keulen. Van het ontwerp van de verschillende interieurstukken via de steeds terugkerende kleur- en materiaalkeuzes tot aan de kleinste details tijdens de montage.”

Pro-actief meewerken aan bedrijfsfilosofie

“Vanaf het allereerste begin sprak de pro-actieve houding van Van Keulen ons aan. In iedere fase dachten ze oplossingsgericht met ons mee en redeneerden niet vanuit beperkingen, maar vanuit mogelijkheden. Dankzij het vakmanschap van de mensen van Van Keulen zijn we erin geslaagd de visie van ons bedrijf in het winkelinterieur te weerspiegelen. We helpen onze gasten te vinden wat ze écht past. Want wij geloven dat als je draagt wat je past, mode het allerbeste in je naar boven haalt. Zoals onze deskundige medewerkers door hun eigen uitstraling en werkwijze die ziel van ons bedrijf neerzetten, zo straalt het interieur dat ook uit.”

“We zijn dankbaar voor het vakmanschap van het Van Keulen Interieurbouwteam en kijken met trots naar het eindresultaat.”

Boris Bastiaansen

Creatief en uitdagend project

De verschillende verdiepingen en afdelingen hebben ieder hun eigen uitstraling en bieden bezoekers en medewerkers de gelegenheid om op een persoonlijke manier een garderobe voor iedere gelegenheid samen te stellen. Het meedenken over en meewerken aan die verschillende sferen en uitstraling maakten deze opdracht ook voor de mensen van Van Keulen Interieurbouw zelf tot een mooi en uitdagend project. Alle mogelijke materialen en presentatievormen zijn toegepast. Creativiteit, organisatiekracht, improvisatievermogen en puur ambachtelijk vakmanschap kwamen op een mooie manier samen, waardoor het project niet alleen een prachtig resultaat kent, maar ook soepel is verlopen.

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.