Zwijnenburg Mode

Branche Retail
Plaats Meerkerk
Klant Zwijnenburg Mode

Zwijnenburg Mode is een bedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in mode voor dames, heren en jeugd. De nieuwbouw van maar liefst 3000 m2 in het centrum van Meerkerk, maakte de onderneming echt tot ‘het huis van de mode’. Directeur eigenaar Eddy Zwijnenburg kijkt tevreden terug.

“Onze binnenhuisarchitect maakte het eerste globale ontwerp en selecteerde een aantal partijen dat offerte mocht uitbrengen. De klik met Van Keulen Interieurbouw was er direct. Die mensen begrepen ons zonder dat we over en weer veel woorden hoefden te gebruiken. We hebben veel shops in shops, maar het geheel moest wel de eigen gezellige en vertrouwde Zwijnenburg sfeer ademen. Daar zijn we dankzij eerlijke materialen als hout en ijzer perfect in geslaagd. Het middengebied, de paskamers, de balies, het ademt echt Zwijnenburg. Onze klanten voelen zich thuis en wij ook.”

“De bouwperiode van anderhalf jaar heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben een ondernemer die er zelf graag bovenop zit en was dus veel aanwezig tijdens de bouw. Daardoor kon ik zowel met Joop van Keulen als met de mensen op de werkvloer goed door de bocht. We konden snel schakelen zonder gezeur. We dachten steeds met elkaar mee en waren dus snel bij de gewenste oplossingen. Het is echt super gegaan. We zijn helemaal klaar voor de komende periode en het is niet overdreven om te zeggen dat Van Keulen daar belangrijk aan heeft bijgedragen.”

“We dachten steeds met elkaar mee en waren dus snel bij de gewenste oplossingen."

Eddy Zwijnenburg

Heeft u ook een uitdagend project? Neem dan contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.